Studio huren: niet meer beschikbaar Ndsm-Pier in Amsterdam

  • 14 m2
  • 1 kamer
  • 21 Per direct
  • 27 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Mooie studio op een boot in Amsterdam!

Wonen op een boot aan het IJ in Amsterdam? Dit is je kans op een Hollandse manier van leven!

Dit unieke hotel ligt aan het IJ op de NDSM-Werf met dagelijks een adembenemend uitzicht. De boot is met de gratis veerboot vanaf het centraal station binnen 10 minuten te bereiken. Vanaf het station zijn er tramverbindingen naar de Dam en het Museumplein met het Van Gogh Museum.

Elke kamer heeft een eigen badkamer en een eigen toilet.( geen keuken aanwezig) De meeste kamers zijn uitgerust met een bureau en een flatscreen-tv. Zelf kan je een mini koelkastje in je kamer plaatsen en maaltijden kunnen worden opgewarmd in de magnetron van het hotel, dit wordt gedaan door het personeel. Je kunt ook ontspannen in de bar en poolen of videogames spelen. In de bar kun je diverse drankjes en maaltijden bestellen. Er is op 5 minuten afstand van het Botel een wasserette, waar je je kleding kunt wassen.

De accommodatie is gelegen aan de NDSM-werf. Deze voormalige werf is nu een locatie voor allerlei moderne activiteiten: festivals, evenementen, kunst, rommelmarkten, restaurants, bars en vernieuwende architectuur.

Het verblijf is op basis van full service, dus inclusief elke dag een schone handdoek en eenmaal per twee weken schoon beddengoed. Elke week wordt de kamer schoongemaakt door de huishouding van het hotel.

Prijs is € 850,- voor één persoon. De prijs voor twee personen is €1100,-. Wij rekenen een borg van €1000 ,- en €265 plaatsingskosten.

Toeristenbelasting: € 150,- per maand, wordt teruggestort na inschrijving bij de gemeente.

We hebben nog een aantal kamers vrij, dus wees er snel bij! De kamers kunnen qua indeling en inrichting enigszins afwijken van de foto's.

Beschikbaar per direct.
Beschikbaar tot 28 februari 2022. Eventueel verlening mogelijk.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: NDSM terrein
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart