Jay zoekt een Kamer / Appartement / Studio in Amsterdam

Jay zoekt: Een Kamer / Appartement / Studio in Amsterdam

  • Kamer / Appartement / Studio
  • Min. 14 m2
  • Man
  • 20 Per direct

Mijn naam is Jay en ben zowel masterstudent Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik momenteel mijn scriptie aan het afronden ben, als starter op de arbeidsmarkt. Hoewel ik het erg naar mijn zin heb met mijn twee huidige huisgenoten, is het voor mij tijd om de stap te nemen naar een zelfstandige woning.

In mijn studietijd was ik als lid van de opleidingscommissie betrokken bij mijn medenstudenten en de bevordering van de opleiding. Naast mijn studie hou ik ontzettend van lezen, hardlopen en muziek. Daarnaast ben ik in de zomer (in normale tijden althans) regelmatig op een festival te vinden. Ik beschouw mijzelf als iemand met veel ambitie en ben ook erg gedreven om een mooie carrière in de financiële dienstverlening tegemoet te gaan. Naast mijn eigen ambities heb ik ook oog voor een ander. Ik help de mensen die ik ken graag met hun juridische of financiële vragen en doe dit ook regelmatig.

Als bewoner zie ik mijzelf als iemand die op zichzelf kan zijn, maar ook behoefte heeft aan contact met anderen. Hardlopen is ook iets dat ik liever samen met iemand anders doe. Daarnaast sta ik natuurlijk altijd open om samen een kop koffie te doen en het gesprek met de mensen om mij heen aan te gaan.

Algemene informatie: Jay
  Man, 30 jaar
Type huurder: Starter