Studio huren: Elizabeth Cady Stantonplein in Amsterdam

  • 28 m2
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Studio Change= Amsterdam Zuidoost

Change= Amsterdam Zuidoost tref je op loopafstand van metro- en treinstation Bijlmer Arena. Naast het winkelcentrum Amsterdamse Poort. Het prachtige Nelson Mandelapark is vlakbij gelegen. De gezellige binnentuin, het ruime atrium en de gezamenlijke woonkamer met o.a. een voetbaltafel en pooltafel zijn het centrale gedeelte waar de studio’s omheen liggen. De studio is n 28 m2 groot en zijn voorzien van een eigen keuken met een kookplaat, afzuigkap en koelkastje met vriesvak; badkamer met wasmachine aansluiting en toilet. De studio wordt opgeleverd met een Frans balkon, laminaat vloer en verduisterende gordijnen zodat je meteen je meubels neer kunt zetten. Wat het wonen bij Change= Zuidoost nog fijner maakt zijn de gedeelde voorzieningen. Een sfeervolle binnentuin om te genieten van het weer, een 24/7 health club om je sportdoelen te halen, het mooie atrium waar je fijn kunt werken, de woonkamer waar je medebewoners ontmoet en, belangrijk in Amsterdam, een veilige, inpandige fietsenstalling.

De inkomenseis is €1.850,- bruto per maand en moet volledig bestaan uit salaris en een vast aantal uur per week. Je kunt je op dit adres inschrijven bij de gemeente en eventueel huursubsidie aanvragen.

De maandelijkse kosten bedragen €867,-. Kale huur, community kosten, servicekosten, WIFI, vloerverwarming, water en energie zijn hierin inbegrepen. De borg bedraagt €1.200,-. Mocht je enthousiast zijn geworden van dit bericht en je ziet jezelf graag binnen onze community wonen, dan zien wij je reactie graag tegemoet!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Bijlmer-Centrum D, F en H
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Geen balkon
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Tonen op kaart