Studio for rent: Elizabeth Cady Stantonplein in Amsterdam

  • 28 m2
  • 13 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Studio Change= Amsterdam Zuidoost

Change= Amsterdam Zuidoost tref je op loopafstand van metro- en treinstation Bijlmer Arena. Naast het winkelcentrum Amsterdamse Poort. Het prachtige Nelson Mandelapark is vlakbij gelegen. De gezellige binnentuin, het ruime atrium en de gezamenlijke woonkamer met o.a. een voetbaltafel en pooltafel zijn het centrale gedeelte waar de studio’s omheen liggen. De studio is n 28 m2 groot en zijn voorzien van een eigen keuken met een kookplaat, afzuigkap en koelkastje met vriesvak; badkamer met wasmachine aansluiting en toilet. De studio wordt opgeleverd met een Frans balkon, laminaat vloer en verduisterende gordijnen zodat je meteen je meubels neer kunt zetten. Wat het wonen bij Change= Zuidoost nog fijner maakt zijn de gedeelde voorzieningen. Een sfeervolle binnentuin om te genieten van het weer, een 24/7 health club om je sportdoelen te halen, het mooie atrium waar je fijn kunt werken, de woonkamer waar je medebewoners ontmoet en, belangrijk in Amsterdam, een veilige, inpandige fietsenstalling.

De inkomenseis is €1.850,- bruto per maand en moet volledig bestaan uit salaris en een vast aantal uur per week. Je kunt je op dit adres inschrijven bij de gemeente en eventueel huursubsidie aanvragen.

De maandelijkse kosten bedragen €867,-. Kale huur, community kosten, servicekosten, WIFI, vloerverwarming, water en energie zijn hierin inbegrepen. De borg bedraagt €1.200,-. Mocht je enthousiast zijn geworden van dit bericht en je ziet jezelf graag binnen onze community wonen, dan zien wij je reactie graag tegemoet!

Read more with an package!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Bijlmer-Centrum D, F en H
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Internet
Wifi
Private living room
No balcony
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Shared yard
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Show on map