Studio huren: niet meer beschikbaar Spuistraat in Amsterdam

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Op een geweldige locatie in het centrum van Amsterdam op loopafstand van het Centraal Station ligt dit studio appartement met één slaapkamer in een monumentaal pand met lift. Het appartement is zeer gunstig gelegen tussen de Jordaan met de Noordermarkt, de leuke winkels en restaurants en het centrum van Amsterdam. Het openbaar vervoer is uitstekend via het Centraal Station.

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree is het appartement met de lift op de derde etage te bereiken. Zodra je binnenkomt, zie je het mooie balkenplafond en het vrije uitzicht aan de achterzijde. De open keuken is van alle gemakken voorzien. In de woonkamer is een bureau geplaatst om thuis te werken.
De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Tevens staan hier de wasmachine en de droger.
Een comfortabel appartement op een zeer gunstige locatie!

*ENGLISH*
On a great location in the center of Amsterdam within walking distance of the Central Station we offer this one bedroom studio apartment in a monumental building with elevator. The apartment is very conveniently located between the Jordaan with the Noordermarkt, nice shops and restaurants and the center of Amsterdam. The public transport is excellent via Central Station.

LAYOUT
Through the communal entrance the apartment can be reached by elevator on the third floor. As soon as you enter you will see the beautiful beamed ceiling and the unobstructed view to the rear. The open kitchen is fully equipped. In the living room there is a desk to work from home.
The bathroom has a shower, toilet and sink. Also here are the washer and dryer.
A comfortable apartment in a very convenient location!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Hemelrijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart