Studio huren: niet meer beschikbaar Ringslangpad in Amsterdam

  • 20 m2
  • 1 kamer
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

**Stijlvolle Studio in Amsterdam Oost: Perfect voor Studenten en Werkenden!**

Wil jij graag een gezellige studio in het bruisende Amsterdam Oost vlakbij het Science Park station? Dan is dit knusse appartement aan het Ringslangpad echt iets voor jou! Gelegen in een complex met in totaal 250 studios, biedt deze woning de ideale mix van comfort en locatie.

**Ideale Locatie voor Studenten en Werkenden**

Deze studio is de perfecte uitvalsbasis voor studenten en werkenden. Met het Science Park station om de hoek, ben je slechts 4 minuten met de metro verwijderd van de Universiteit van Amsterdam. De centrale ligging maakt het ook ideaal voor werkenden die snel toegang willen hebben tot het bruisende stadsleven.

**Gezellig en Praktisch**

Deze knusse studio van ongeveer 20 m2 beschikt over een open-keukengedeelte en een eigen badkamer. Ideaal voor wie op zoek is naar een compacte maar praktische woonruimte in Amsterdam.

**Geschikt voor Verschillende Doelgroepen**

Of je nu een student, werkende, alleenstaande of expat bent, deze studio biedt voor ieder wat wils. Houd er wel rekening mee dat inschrijven niet mogelijk is, aangezien de studio bedoeld is voor maximaal één persoon.

*Ben jij op zoek naar een stijlvolle en praktische studio in Amsterdam Oost? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging!*

*Let op: deze tekst is geschreven met het oog op essentiële zoekwoorden en kenmerken om de vindbaarheid van de woning te optimaliseren.*

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Sportpark Middenmeer Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart