Studio huren: niet meer beschikbaar Mariadistelkade in Amsterdam

  • 49 m2
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

TE HUUR FRAAIE EN UNIEKE STUDIO AAN HET WATER!
STUDIO van CIRCA 50 M2

Deze fraaie gemeubileerde studio beschikt over veel daglicht, ramen en een hoog plafond! Met uitzicht over het water en op een prachtige en karakteristieke boot die een echte eyecatcher is voor de buurt en een heel groot terras aan het water is dit een studio waar er niet veel van te huur zijn!
Er is een luxe badkamer, toilet en keukenblok met alles wat nodig is voor een fijn woongenot! Het dubbele bed staat gescheiden van het woongedeelte door een kastenwand maar de indeling is vrij voor de huurder.
Het bijna nieuwe appartement bevindt zich aan de Zuidzijde van het Johan van Hasseltkanaal. Het is een rustige woonwijk en een van de mooiste locaties in Amsterdam. Je woont midden in de stad, op loopafstand van het pontje over het IJ en toch in een rustige en groene omgeving.
De Amsterdam Toren, de van der Pekbuurt met restaurants zoals Smaaqt en Il Pecorino, de NDSM werf met leuke en hippe tentjes zoals Noorderlicht, Pllek en Loetje aan ’t IJ zijn binnen geringe loopafstand en voor boodschappen is er Winkelcentrum 't Mosveld met een kwaliteitsslager, echte bakker en een goede viswinkel.
Natuurgebied ‘t Twiske is goed bereikbaar met de fiets maar zwemmen kan ook in het water direct voor de deur.
Voor expats en de twee-verdieners is dit een ideale studio met vanwege de ligging en de bereikbaarheid. Er is een ideale verbinding met de pont richting Amsterdam CS en Westerdok, iedere 3 min en met de nabij gelegen halte Noorderpark van de Noord/Zuidlijn ben je binnen 10 minuten op ’t Rokin en binnen 15 minuten in hartje De Pijp met de Albert Cuyp markt of Zuid. Verder zit je in een handomdraai op de ringweg A10 Noord
Kortom deze studio is een bezichtiging meer dan waard! De huur is 1400,- euro per maand ex gas, water en electra. De woning is ook te zonder inventaris te huur; de huur is dan 1.250,- per maand exclusief gas, water en elektra.
Er zijn geen huisdieren toegestaan.
Voor meer info mail

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Buiksloterham
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Eigen terras
Eigen tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional
Tonen op kaart