Studio for rent: no longer available Iepenplein in Amsterdam

  • 31 m2
  • 15 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Amsterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze 1-kamer woonstudio bevindt zich op de derde verdieping, met een balkon aan de voorzijde, een gemeenschappelijke berging op de begane grond en een gemeenschappelijke binnentuin!
Het complex heeft een eigen ingang voor dit deel via een eigen veranda, dus geen lange galerijen. Veel glas geeft het huis een vriendelijk karakter.
Achter de toegangsdeur bevindt zich een comfortabele hal met voldoende ruimte voor jassen en tassen. Vanuit de hal bereikt u de badkamer en de woonkamer / keuken. De woonkamer is voorzien van diverse apparatuur in het moderne huis. Er is een druk gecreëerd door de kledingkast strategisch te plaatsen. Vanuit de woonkamer bereikt u het balkon.
Oosterparkbuurt is een populaire woonwijk op steenworp afstand van het stadscentrum en De Pijp. Het appartement ligt tussen de Eerste Oosterparkstraat (winkelstraat).
De studio ligt tegenover metrostation Wibautstraat (metro 51, 53 en 54) en er zijn verschillende tram- en busverbindingen in de omgeving. Inclusief NS Station Amsterdam Amstel als station Muiderpoort zijn gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de ringweg A-10 en op de fiets bent u zo in het centrum.

Read more with an subscription!

General information

City Amsterdam
District/Neighbourhood: Oosterparkbuurt
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Internet
Wifi
Private living room
Private balcony
Free parking
Elevator
Washing machine
Show on map