Studio huren: niet meer beschikbaar Iepenplein in Amsterdam

  • 31 m2
  • 04 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Amsterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze 1-kamer woonstudio bevindt zich op de derde verdieping, met een balkon aan de voorzijde, een gemeenschappelijke berging op de begane grond en een gemeenschappelijke binnentuin!
Het complex heeft een eigen ingang voor dit deel via een eigen veranda, dus geen lange galerijen. Veel glas geeft het huis een vriendelijk karakter.
Achter de toegangsdeur bevindt zich een comfortabele hal met voldoende ruimte voor jassen en tassen. Vanuit de hal bereikt u de badkamer en de woonkamer / keuken. De woonkamer is voorzien van diverse apparatuur in het moderne huis. Er is een druk gecreëerd door de kledingkast strategisch te plaatsen. Vanuit de woonkamer bereikt u het balkon.
Oosterparkbuurt is een populaire woonwijk op steenworp afstand van het stadscentrum en De Pijp. Het appartement ligt tussen de Eerste Oosterparkstraat (winkelstraat).
De studio ligt tegenover metrostation Wibautstraat (metro 51, 53 en 54) en er zijn verschillende tram- en busverbindingen in de omgeving. Inclusief NS Station Amsterdam Amstel als station Muiderpoort zijn gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de ringweg A-10 en op de fiets bent u zo in het centrum.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amsterdam
Wijk/buurt: Oosterparkbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Eigen balkon
Gratis parkeren
Lift
Wasmachine
Tonen op kaart